søndag den 25. juli 2010

Miss Glamour

Sidder med mine tømmermænd i sofaen og glor hår og makeup tutorials på Youtube. Hvis du elsker glitter og glamour er Jessica Harlow lige dig. Jeg får altid lyst til at købe hele Magasins makeupafdeling når jeg går i gang med disse videoer. Her kan du komme til at ligne Katy Perry i California Girls. Fun fun!

fredag den 23. juli 2010

"Art is what you can get away with"

Det er min plan at jeg skal hænge tre af disse Warhol boards op på min væg.

torsdag den 22. juli 2010

Go Alexa!

Alexa Chung så jo lidt for lækker ud til Mulberrys L.A. pool party.

Billede: Style.com

My darlings

Overvejer virkelig en af disse skønheder. Hælder dog mest til den nederste clutch. Det er måske bare lidt vildt at bruge det meste af sin første løn på én gang.

Begge fra Alexander Wang via YouHeShe til 3200.- (øverst) og 3800.- (nederst)

onsdag den 21. juli 2010

COSTUME 100

Glæder mig altså lidt til det nye Costume nr. 100. Der er interviews med bl.a. Erin Wasson, Jerry Hall, Stella McCartney og Helena Christensen. Derudover er der catwalk special. Spændende!

tirsdag den 20. juli 2010

Jeg er...

...faldet pladask for denne Acne skjorte på Caroline! Florlet, enkel, sød og så med de fine huller ved skuldrene. Synes dog 2000.- er mange penge selvom den er fantastisk. Kan købes her

Billede: Carolines mode

torsdag den 15. juli 2010

So long...

Så flyver jeg en tur til Sverige med tøserne. Ses mandag engang!

Billede: Ralph Steadman

onsdag den 14. juli 2010

I Wish

Alt fra Net-a-Porter: Splendid tank dress 107 euro - Pamela Love obsidian ring 577 euro - Rosantica necklace 314 euro - Alexander Wang clutch 515 euro - N.D.C. ankle boots 325 euro.

mandag den 12. juli 2010

Sommerchik

Smukke smukke kvinder!


Billeder:WhereDidUGetThat - StockholmStreetstyle - TheSartorialist

fredag den 9. juli 2010

Meine Bücher

Bøger er jo fantastiske og her er nogle af mine yndlings som mere er til inspiration. Disney bogen var min mors som barn og den er helt ødelagt i ryggen, men det synes jeg bare er skægt. The Selby er fuld af sjove hjem og man kan finde meget mere på http://theselby.com/ hvis ikke man kender den i forvejen. Jeg elsker horror og denne nyindkøbte bog fra Taschen (199.-) er fuld af fine billeder fra alle mulige forskellige "undergenrer" inde for horror. Nordliv er også fuld af en masse smukke hjem men de er mere polerede end dem i Todd Selbys bog.

onsdag den 7. juli 2010

Dancing time



Købte disse basic læderballerinaer fra Bruuns Bazaar. Jeg synes de fleste ballerinaer er forfærdelige at have på men tror jeg bliver glad for disse, og så til halv pris.

tirsdag den 6. juli 2010

Because the night smells like teen spirit

Hun er fantastisk! Den første video er en live akustisk udgave af Because the Night og nummer to er hendes Smells Like Teen Spirit. Sød musik for ørerne so to speak...