søndag den 30. maj 2010

Wanted

Perfekt outfit til i morgen men lidt uden for rækkevidde...

Alexander Wang støvler - Proenza Schouler taske - Alexander Wang Playsuit - Nixon ur - Line&Jo ørehænger - Anthony Peto hat

Sommer og sol

YEEEES! Nu kommer sommeren! Så skal der læses i solen...

Billeder: Unknown

lørdag den 29. maj 2010

AW Bra

Er faldet for den fine top/BH fra Alexander Wang som er ret Calvin Klein. Kunne bruges under en gennemsigtig let skjorte og så er den ret så fin på Hanneli.

Billeder: Hanneli - Style.com

Louisiana

Har været på Louisiana i formiddags som jeg har årskort til. Er vild med naturen omkring museet og de sjove Miró figurer. Skal også se Warhol After Munch udstillingen som starter 4. juni.

fredag den 28. maj 2010

Snowy May

Sådan her ser det ud i Helsingør i dette øjeblik! Crazy!

Stjernedimmer

Fin øredimmer fra Line&Jo i oxyderet sølv.

Vilde heste

Morgenkræs for ørerne...

torsdag den 27. maj 2010

Outfit of the day


Hvor ser jeg filosoferende ud på det nederste billede. Håber det holder til eksamen engang i juni. Fik endelig luftet min læderjakke. Har ikke rigtig "turde" pga. vejret
Læderjakke-Provider Leggins-Day Tshirt-StigP Taske-Mulberry Tørklæde-AmericanVintage

Pede&Stoffer/Cover

Aftenen startede med et "Mmmh, hvor ser det lækkert ud!"

Der var arrangeret 3 oplæg. Først var Fiona Jane på, derefter Sarah Zobel Kølpin og så Sidsel Alling.

Sidsel Alling, Covers assisterende moderedaktør ser altid smuk og glad ud.

Sidsel's misundelsesværdige wedges fra Sam Edelman.

Smukke Fiona Jane var der også og lavede et fint oplæg om blogs.

Uha, der var ManoloCola überalles.

Fiona Jane's fine og temmelig høje pumps
Det var et super arrangement Pede&Stoffer og Cover havde lavet. Lækker mad, oplæg og shopping. Derudover fik vi nogle gode goodiebags. Fik også købt mig en lille sag jeg viser senere.

onsdag den 26. maj 2010

Krigsmaling

Her er lidt af min makeup. Er specielt glad for Chanel, YSL, Lancôme og Clinique.

tirsdag den 25. maj 2010

GirlyGirl/Tomboy

Elsker begge looks men kan allerbedst lide at kombinere de to.

Billeder: Facehunter - StockholmStreetstyle m.fl.

Sommerfødder


Disse skønheder ville jeg gerne gå sommeren (hvad er det nu sommer er..?) i møde i. Har især en svaghed for ruskind i øjeblikket og især de fine fra Chloe.

Ksubi - Camilla Skovgaard - See By Chloe - Acne - Ganni

mandag den 24. maj 2010

Vejrprotest

Er irritereret over at være blevet snydt af vejret. Så derfor har jeg iført mig bare ben og fødder i protest og håber så det bliver 25+ i næste uge.

søndag den 23. maj 2010

Farven rød

Hvad siger I til min lille glade røde mand der vinker? Han er resultatet af en bakke jordbær der åbenbart har stået lidt for længe på køkkenbordet. Han er kommet for at blive...

Shourouk




Synes Shourouk laver nogle virkelig fantastiske smykker! Det er total glam med swarovskikrystaller og vintagefeeling. Mange af smykkerne er syet på sort læder som svalen nederst som jeg har og er utrolig glad for! Man kan få rigtig mange af halssmykkerne i en af mine yndlingsbutikker Wettergren & Wettergren der ligger i strædet. De ligger typisk på en 1000 - 2000 kr. såvidt jeg husker. Der kommer formegentlig mere om smykker da jeg selv har været på guldsmedeskole i 3/4 år. Desværre er det noget nær umuligt at få en lærerplads, men tænker på at give det en chance til når jeg er færdig med min nuværende uddannelse. Savner virkelig det skønne håndværk!

Skøn lyd

Er gået i gang med en DVD oversigt som skal indeholde alle mine film, obviously, og prøver samtidig at læse lidt Platon og Kant (ahem... går ikke så godt). Ville lige afsløre hvor mit "navn" kommer fra. Det er titlen på Deftones' nye album og sang i øvrigt. Synes også coveret er så smukt med den snehvide ugle. Tag og hør det!

Sommer på Frederiksberg


Er blevet enig med mig selv i at hvis jeg skal flytte til KBH, så skal det være Frederiksberg! Iih hvor er der hyggeligt og fint og familievenligt og stadig helt tæt på centrum og selvfølgelig min smukke veninde ;) I øvrigt har gaderne nogle meget fornemme royale navne. I går røvede vi Blockbuster for billige film og slik og fik lækker aftensmad og så var der dømt sleepover!